Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reducin Football Club Ostrovia 1909
Własna Tactiek Barca
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Talıb kopt de bal weg. Simonian rent richting de bal. Simonian passt de bal in één keer door. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szadecki rent richting de bal. Barbeito met een sublieme pass. Udod rent richting de bal. Udod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - Ostrovia 1909 1:0

36e minuut.
Rebane met een sublieme pass. Simonian bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonian passt de bal zonder na te denken. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Talıb heeft problemen om de bal te vangen. Pazoła met een sublieme pass. Grześkowiak speelt de bal door. Pestano rent richting de bal. Pestano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reducin Football Club 46%, Ostrovia 1909 54%.
Reducin Football Club - Ostrovia 1909 1:0

50e minuut.
Barbeito passt de bal in één keer door. Simonian rent richting de bal. Simonian geeft een hoge lob. Udod rent richting de bal. Udod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Rebane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Stach met een sublieme pass. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel. Sadek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Simonian geeft de bal voor. Udod rent richting de bal. Szadecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udod raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaaren neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sadek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Barbeito probeert naar een medespeler te passen. Kaaren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talıb. Talıb krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła geeft een hoge lob. Murdzak kopt de bal weg. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Plesca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grześkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła geeft een lange en hoge pass. Korczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reducin Football Club 48%, Ostrovia 1909 52%.
Reducin Football Club - Ostrovia 1909 1:0