Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Skrzydlaci Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11999
Skrzydlaci Fc SlamSY
Skrzydlata Tactiek ziomek
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.6
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Campano Hernando passt de bal met de wreef. Bogach rent richting de bal. Bogach passt de bal met de wreef. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ... Bruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zukić rent richting de bal. Zukić met een sublieme pass. Spinazzola is nu in balbezit. Spinazzola schiet op doel. Stach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stach onderschept slim de pass. Todorovski onderschept slim de pass. Todorovski passt de bal met de wreef. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Todorovski is nu in balbezit. Bədirxanlı rent richting de bal. Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Wiedźmin met een harde bal richting middenveld. Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando passt de bal in één keer door. Mazanec rent richting de bal. Mazanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Makridakis is nu in balbezit. Campano Hernando verovert de bal door een tackle van achteren. Campano Hernando speelt de bal door. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kvist met een sublieme pass. Place rent richting de bal. Makridakis is nu in balbezit. Place onderschept slim de pass. Place schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stramowski heeft problemen om de bal te vangen. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski geeft een lange en hoge pass. Bədirxanlı is nu in balbezit. Bədirxanlı schiet op doel. Turewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bogach probeert naar een medespeler te passen. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando onderschept slim de pass. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando passt de bal zonder na te denken. Place is nu in balbezit. Place draait met de bal, schiet en ... Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Fc SlamSY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 57%, Fc SlamSY 43%.
Skrzydlaci - Fc SlamSY 1:0

49e minuut.
Bogach rent richting de bal. Todorovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogach. Bogach krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte speelt de bal door. Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı is nu in balbezit. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Todorovski geeft de bal voor. Kvist rent richting de bal. Kvist geeft een lange en hoge pass. Żurek is nu in balbezit. Żurek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turewicz met een harde bal richting middenveld. Todorovski kopt de bal weg. Jabłonowski kan de bal niet met de borst controleren. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap. Turewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bogach is nu in balbezit. Bogach passt de bal met de wreef. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando onderschept slim de pass. Campano Hernando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogach. Zukić raakt geblesseerd tijdens het duel. Todorovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap. Turewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Jabłonowski met een snelle inworp. Stramowski is nu in balbezit. Stramowski passt de bal met de wreef. Place is nu in balbezit. Place haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Makridakis geeft de bal voor. Bədirxanlı kopt de bal weg. Wiedźmin controleert de bal met de borst. Spinazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Spinazzola haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 63%, Fc SlamSY 37%.
Skrzydlaci - Fc SlamSY 1:0