Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasinka Mała FC Gdyńskie Lwy
433 off Tactiek WINGS
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


21e minuut.
Gajkowski met een sublieme pass. Bieliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicente Rico. Vicente Rico krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Lercher komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ericsson probeert naar een medespeler te passen. Lercher is nu in balbezit. Lercher passt de bal met de wreef. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 37%, Gdyńskie Lwy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kasinka Mała FC - Gdyńskie Lwy 0:0

47e minuut.
Lercher is nu in balbezit. Dimitrakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lercher raakt geblesseerd tijdens het duel. Lercher legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Medgyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Gdyńskie Lwy 1:0

52e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu speelt de bal door. Lercher is nu in balbezit. Lercher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Gdyńskie Lwy 2:0

58e minuut.
Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal in één keer door. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajkowski geeft de bal voor. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieliński geeft de bal voor. Matuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geršovas probeert naar een medespeler te passen. Lercher kopt de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Medgyesi bokst de bal weg.

63e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Lercher kopt de bal weg. Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Lung met een sublieme pass. Daar is Pleşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşu speelt de bal door. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Pflügl komt het veld opgelopen. Borkenhagen komt het veld opgelopen. Anghelache komt het veld opgelopen. Tedini komt het veld opgelopen. Vilar kan de bal niet met de borst controleren. Šimon rent richting de bal. Vilar maakt een afschuwelijke overtreding. Vilar krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Tulu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gajkowski met de inworp. Tedini rent richting de bal. Pflügl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tedini raakt geblesseerd tijdens het duel. Matuszyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Gdyńskie Lwy 2:1

82e minuut.
Tulu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşu probeert de bal met de borst te controleren. Pleşu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šimon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pflügl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflügl passt de bal in één keer door. Šimon geeft een lange en hoge pass. Anghelache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ericsson probeert naar een medespeler te passen. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu geeft een hoge lob. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 33%, Gdyńskie Lwy 67%.
Kasinka Mała FC - Gdyńskie Lwy 2:1