Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrovia 1909 OLIMPIA ZKS Elblag
Barca Tactiek Reprezentacja
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Pazoła kopt de bal weg. Daar is Belkaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak schiet op doel. Özerdenerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:0

15e minuut.
Eşsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşsiz geeft de bal voor. Kabouris kopt de bal weg. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pazoła probeert de bal met de borst te controleren. Pędziwiatr met een sublieme pass. Tătăran speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Sadek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft de bal voor. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Sadek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Talıb verovert de bal door een tackle van achteren. Eşsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşsiz geeft een lange en hoge pass. Radeljić rent richting de bal. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. Sadek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabouris is nu in balbezit. Tryndets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kabouris raakt geblesseerd tijdens het duel. Radeljić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Sadek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:1

32e minuut.
Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Thiemann met een sublieme pass. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr passt de bal zonder na te denken. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris passt de bal met de wreef. Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 48%, OLIMPIA ZKS Elblag 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:1

46e minuut.
Nae komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Radeljić is nu in balbezit. Talıb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radeljić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thiemann met een snel genomen vrije trap. Kabouris kopt de bal weg. Eşsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Pędziwiatr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Sadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:2

66e minuut.
Tryndets met een sublieme pass. Tătăran rent richting de bal. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel. Sadek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel. Ochetan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić draait met de bal, schiet en ... Sadek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 63%, OLIMPIA ZKS Elblag 37%.
Ostrovia 1909 - OLIMPIA ZKS Elblag 1:3