Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 adriamagd
cwe(7)ka Tactiek rt
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
58.7 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


19e minuut.
Kafara verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - adriamagd 0:1

26e minuut.
Paniagua geeft een hoge lob. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber geeft een hoge lob. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Augustyniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sieber speelt de bal door. Boiangiu onderschept slim de pass. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 47%, adriamagd 53%.
DUMA STOLICY 1911 - adriamagd 0:1

47e minuut.
Google da Silva rent richting de bal. Google da Silva geeft de bal voor. Sieber is nu in balbezit. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Strzałkowski is nu in balbezit. Strzałkowski speelt de bal door. Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kafara rent richting de bal. Mijnders onderschept slim de pass. Mijnders passt de bal zonder na te denken. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Augustyniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós passt de bal in één keer door. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap. Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci passt de bal in één keer door. Palach probeert naar een medespeler te passen. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Palach geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Paniagua de bal onder controle te krijgen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUMA STOLICY 1911 - adriamagd 1:1

81e minuut.
Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Jaskólski probeert naar een medespeler te passen. Marek rent richting de bal. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Salvador probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - adriamagd 2:1

86e minuut.
Jaskólski rent richting de bal. Sieber rent richting de bal. Jaskólski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskólski geeft een lange en hoge pass. Morán krijgt zijn hoofd ertegen. Salvador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mijnders is nu in balbezit. Széchy onderschept slim de pass. Széchy met een sublieme pass. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski geeft de bal voor. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 31%, adriamagd 69%.
DUMA STOLICY 1911 - adriamagd 2:1