Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuningas Litmanen Manchester United
5 liga Tactiek spartakus
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Anh Hưng met een sublieme pass. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos passt de bal met de wreef. Daar is Rudak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos geeft een hoge lob. Rudak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobeszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Manchester United 1:0

14e minuut.
Cavin is nu in balbezit. Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ... Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kobeszko probeert naar een medespeler te passen. Cigarro heeft problemen om de bal te vangen. Cigarro probeert naar een medespeler te passen. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat draait met de bal, schiet en ... Woodworth bokst de bal weg.

18e minuut.
Humboldt probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kribalis probeert naar een medespeler te passen. Liiv is nu in balbezit. Liiv geeft de bal voor. Korlat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cigarro passt de bal met de wreef. Humboldt geeft een hoge lob. Rudak is nu in balbezit. Rudak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Manchester United 2:0

26e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng geeft de bal voor. Abdel kopt de bal weg. Rudak heeft problemen om de bal te vangen. Rudak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Abdel kopt de bal weg. Cavin rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 32%, Manchester United 68%.
Kuningas Litmanen - Manchester United 2:0

48e minuut.
Barcelos met de inworp. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Rudak heeft problemen om de bal te vangen. Rudak haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Cigarro is nu in balbezit. Korlat rent richting de bal. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Manchester United 2:1

57e minuut.
Szuprytowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Anh Hưng passt de bal in één keer door. Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal met de wreef. Rudak rent richting de bal. Rudak schiet op doel. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konietzka speelt de bal door. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Abdel krijgt zijn hoofd ertegen. Kobeszko bokst de bal weg. Skrypcik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Barcelos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estevão is nu in balbezit. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Abdel krijgt zijn hoofd ertegen. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Skolimowski geeft een hoge lob. Skrypcik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cavin neemt vlug de vrije trap. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel. Woodworth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Anh Hưng met een snelle inworp. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abdel de bal. Abdel draait met de bal, schiet en ... Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Manchester United 3:1

90e minuut.
Anh Hưng passt de bal met de wreef. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos met een sublieme pass. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel draait met de bal, schiet en ... Kobeszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 27%, Manchester United 73%.
Kuningas Litmanen - Manchester United 3:1