Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13196
Manchester United Kuningas Litmanen
spartakus Tactiek 5 liga
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen good


7e minuut.
Barcelos kopt de bal weg. Anh Hưng geeft een hoge lob. Rudak kopt de bal weg. Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Abdel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pietraszewski de bal. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund draait met de bal, schiet en ... Kobeszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konietzka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcelos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skolimowski kan de bal niet met de borst controleren. Korlat rent richting de bal. Minowa begaat een overtreding. Korlat raakt geblesseerd tijdens het duel. Szuprytowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Haglund is nu in balbezit. Rudak is nu in balbezit. Haglund is nu in balbezit. Rudak is nu in balbezit. Rudak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kribalis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietraszewski de bal. Haglund rent richting de bal. Haglund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:1

38e minuut.
Barcelos met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Rudak rent richting de bal. Rudak draait met de bal, schiet en ... Kobeszko bokst de bal weg. Daar is Konietzka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:2

41e minuut.
Haglund passt de bal zonder na te denken. Rudak is nu in balbezit. Rudak met een sublieme pass. Abdel rent richting de bal. Abdel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cigarro is nu in balbezit. Cigarro passt de bal zonder na te denken. Kribalis geeft de bal voor. Abdel rent richting de bal. Abdel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cavin met een sublieme pass. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos geeft de bal voor. Rudak is nu in balbezit. Rudak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 65%, Kuningas Litmanen 35%.
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:2

48e minuut.
Abdel rent richting de bal. Abdel met een sublieme pass. Rudak is nu in balbezit. Rudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:3

50e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Abdel rent richting de bal. Abdel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gridean is nu in balbezit. Humboldt onderschept slim de pass. Humboldt geeft een hoge lob. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Woodworth rent richting de bal. Woodworth geeft een lange en hoge pass. Abdel is nu in balbezit. Abdel haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:4

63e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng geeft een hoge lob. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:5

77e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Haglund is nu in balbezit. Haglund draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Kobeszko probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski rent richting de bal. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat schiet op doel. Woodworth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Skolimowski speelt de bal door. Daar is Kribalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kribalis geeft een hoge lob. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barcelos passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng met een sublieme pass. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak schiet op doel. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:6

86e minuut.
Estevão met een snelle inworp. Barcelos speelt de bal door. Anh Hưng speelt de bal door. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Minowa speelt de bal door. Humboldt geeft een hoge lob. Konietzka heeft problemen om de bal te vangen. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 60%, Kuningas Litmanen 40%.
Manchester United - Kuningas Litmanen 0:6