Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Binarowskie Legendy FC Wojtekiki
moja Tactiek najmojsza_jun
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.5 gemiddelde waardering 41.7
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Alcaide passt de bal met de wreef. Joormann rent richting de bal. Strujac met een sublieme pass. Daar is Välitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välitalo geeft de bal voor. Taniukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Badziak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Formáček met de inworp. Magowski probeert de bal met de borst te controleren. Magowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Joormann passt de bal in één keer door. Formáček is nu in balbezit. Formáček passt de bal zonder na te denken. Magowski is nu in balbezit. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Taniukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Välitalo neemt de hoekschop. Acanda krijgt zijn hoofd ertegen. Taniukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Välitalo passt de bal in één keer door. Joormann rent richting de bal. Joormann speelt de bal door. Välitalo is nu in balbezit. Välitalo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Taniukiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - FC Wojtekiki 1:0

15e minuut.
Välitalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujac rent richting de bal. Strujac met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. Taniukiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Joormann met een sublieme pass. Acanda heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka begaat een overtreding. Acanda raakt geblesseerd tijdens het duel. Acanda wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Alcaide verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaide met een sublieme pass. Välitalo rent richting de bal. Välitalo geeft een hoge lob. Acanda maakt een snoekduik en kopt de bal. Taniukiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Szerszunowicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Os. Goede buitenspelval van de verdediging. Strujac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Acanda rent richting de bal. Acanda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - FC Wojtekiki 2:0

40e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Välitalo is nu in balbezit. Välitalo met een sublieme pass. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Derwan is nu in balbezit. Derwan geeft de bal voor. Szerszunowicz kopt de bal weg. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stvorić passt de bal zonder na te denken. Formáček rent richting de bal. Formáček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magowski de bal. Magowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 26%, FC Wojtekiki 74%.
Binarowskie Legendy - FC Wojtekiki 2:0

48e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Taniukiewicz bokst de bal weg.

55e minuut.
Ławnicak kan de bal niet met de borst controleren. Joormann is nu in balbezit. Joormann probeert naar een medespeler te passen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Derwan passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz is nu in balbezit. Joormann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Joormann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Livre kopt de bal weg. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo geeft de bal voor. Acanda springt en kopt de bal. Taniukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ławnicak kan de bal niet met de borst controleren. Strujac is nu in balbezit. Strujac geeft een hoge lob. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 34%, FC Wojtekiki 66%.
Binarowskie Legendy - FC Wojtekiki 2:0