Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia Kateggat
N++ Tactiek Evo2
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Valladares onderschept slim de pass. Valladares geeft een lange en hoge pass. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel. Fabicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 0:1

6e minuut.
Lisichkov passt de bal met de wreef. Racciatti rent richting de bal. Racciatti passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. Priyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Regragui rent richting de bal. Priyma onderschept slim de pass. Priyma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Brenninger passt de bal met de wreef. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov speelt de bal door. Racciatti met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Priyma zal de hoekschop nemen. Beştea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szynalewski de bal. Vanz is nu in balbezit. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 0:2

13e minuut.
Vanz is nu in balbezit. Vanz speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Vanz rent richting de bal. Vanz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Racciatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea draait met de bal, schiet en ... Szynalewski probeert de bal aan de voet te houden. Fabicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kubica kopt de bal weg. Daar is Racciatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
MacCaul kopt de bal weg. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karvar heeft problemen om de bal te vangen. Karvar geeft een hoge lob. Priyma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanz de bal. Vanz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Priyma rent richting de bal. Priyma passt de bal zonder na te denken. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... Fabicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 0:3

30e minuut.
Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul speelt de bal door. Racciatti met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Racciatti rent richting de bal. Racciatti passt de bal in één keer door. Lisichkov met een sublieme pass. Vanz is nu in balbezit. Vanz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lisichkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tveskæg komt het veld opgelopen.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabicki met een harde bal richting middenveld. Racciatti kopt de bal weg. Vanz rent richting de bal. Vanz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kania is nu in balbezit. Racciatti verovert de bal door een tackle van achteren. Racciatti met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel. Fabicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vanz is nu in balbezit. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 0:4

41e minuut.
Kania passt de bal zonder na te denken. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea is nu in balbezit. Vanz rent richting de bal. Vanz haalt uit met een fantastische trap. Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Vanz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacCaul neemt de hoekschop. Vanz heeft problemen om de bal te vangen. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 70%, Kateggat 30%.
TKS Tomasovia - Kateggat 0:4

46e minuut.
Valladares speelt de bal door. Tveskæg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskæg passt de bal zonder na te denken. Vanz is nu in balbezit. Vanz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Fabicki met een harde bal richting middenveld. Racciatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Beştea de bal. Beştea draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Helenek kopt de bal weg. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şerbănescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Şerbănescu kan niet meer verder spelen. Parietti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Helenek heeft problemen om de bal te vangen. Helenek passt de bal met de wreef. Leś rent richting de bal. Leś haalt uit met een fantastische trap. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 1:4

69e minuut.
Priyma geeft de bal voor. Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Racciatti kopt de bal weg. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Brzęczek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti passt de bal in één keer door. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. MacCaul rent richting de bal. MacCaul speelt de bal door. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek schiet op doel. Fabicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 1:5

76e minuut.
Tveskæg verovert de bal door een tackle van achteren. Tveskæg geeft de bal voor. Brenninger kopt de bal weg. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Kateggat 1:6

79e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica speelt de bal door. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beştea de bal. Regragui rent richting de bal. Tveskæg verovert de bal door een tackle van achteren. Tveskæg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Regragui is nu in balbezit. Beştea onderschept slim de pass. Beştea schiet op doel. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 73%, Kateggat 27%.
TKS Tomasovia - Kateggat 1:6