Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13759
Manchester United adriamagd
spartakus Tactiek rt
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 58
very good Schieten formidable
very good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Paniagua maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Unčanin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijnders. Mijnders krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sieber passt de bal met de wreef. Mijnders rent richting de bal. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lin passt de bal zonder na te denken. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders passt de bal zonder na te denken. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cigarro probeert de bal aan de voet te houden. Gridean kopt de bal weg. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat rent richting de bal. Korlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - adriamagd 1:0

15e minuut.
Mijnders passt de bal met de wreef. Özkelleci probeert de bal aan de voet te houden. Zéfiro is nu in balbezit. Mijnders onderschept slim de pass. Mijnders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Paniagua kopt de bal weg. Daar is Gridean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sieber krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Konietzka geeft de bal voor. Cigarro kopt de bal weg. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu onderschept slim de pass. Eritreu draait met de bal, schiet en ... Salvador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Micu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estevão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liiv geeft een lange en hoge pass. Cigarro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Depp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Unčanin geeft de bal voor. Korlat kopt de bal weg. Eritreu rent richting de bal. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - adriamagd 2:0

45e minuut.
Özkelleci passt de bal zonder na te denken. Mijnders rent richting de bal. Liiv begaat een overtreding. Mijnders wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mijnders kan niet meer verder spelen. Hervás komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sieber neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 45%, adriamagd 55%.
Manchester United - adriamagd 2:0

48e minuut.
Sieber passt de bal zonder na te denken. Konietzka geeft de bal voor. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão geeft de bal voor. Korlat krijgt zijn hoofd ertegen. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Doeltrap. Szuprytowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek geeft een lange en hoge pass. Gridean is nu in balbezit. Gridean geeft een hoge lob. Eritreu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cigarro heeft problemen om de bal te vangen. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber passt de bal zonder na te denken. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cavin zijn tegenspeler op de grond. Hervás is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arasim komt het veld opgelopen. Sieber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hervás is nu in balbezit. Hervás passt de bal zonder na te denken. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arasim met een harde bal richting middenveld. Cigarro speelt de bal door. Eritreu is nu in balbezit. Eritreu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - adriamagd 3:0

87e minuut.
Marek kopt de bal weg. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Daar is Eritreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eritreu schiet op doel. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 49%, adriamagd 51%.
Manchester United - adriamagd 3:0