Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuningas Litmanen DUMA STOLICY 1911
5 liga Tactiek cwe(7)ka
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Viskov kopt de bal weg. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos met een sublieme pass. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rudak geeft een hoge lob. Széchy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haglund. Haglund krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng met een sublieme pass. Rudak is nu in balbezit. Rudak draait met de bal, schiet en ... Augustyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rudak rent richting de bal. Rudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 1:0

11e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Széchy is nu in balbezit. Haglund verovert de bal door een tackle van achteren. Haglund passt de bal in één keer door. Abdel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 2:0

14e minuut.
Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski passt de bal zonder na te denken. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 2:1

14e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Humboldt is nu in balbezit. Humboldt geeft een hoge lob. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán passt de bal in één keer door. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 2:2

21e minuut.
Strzałkowski geeft de bal voor. Minowa is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ... Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 2:3

22e minuut.
Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa geeft een hoge lob. Rudak rent richting de bal. Anh Hưng geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Humboldt passt de bal met de wreef. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Rudak is nu in balbezit. Rudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 3:3

30e minuut.
Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rudak de bal. Rudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 4:3

39e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal in één keer door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Haglund rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Navarro Pedrós passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Navarro Pedrós passt de bal met de wreef. Morán is nu in balbezit. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 55%, DUMA STOLICY 1911 45%.
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 4:3

46e minuut.
Morán is nu in balbezit. Humboldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt geeft een lange en hoge pass. Rudak is nu in balbezit. Rudak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak schiet op doel. Augustyniak bokst de bal weg.

55e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Boiangiu geeft de bal voor. Abdel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdel draait met de bal, schiet en ... Augustyniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 5:3

65e minuut.
Skolimowski geeft een hoge lob. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Abdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 6:3

73e minuut.
Kafara met een snelle inworp. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski passt de bal in één keer door. Kafara rent richting de bal. Kafara geeft een hoge lob. Woodworth bokst de bal weg.

74e minuut.
Wędzyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Minowa neemt vlug de vrije trap. Palach kopt de bal weg. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Augustyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa geeft de bal voor. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel. Augustyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 7:3

80e minuut.
Skolimowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Barcelos met een sublieme pass. Haglund is nu in balbezit. Haglund haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Augustyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Széchy is nu in balbezit. Széchy geeft een lange en hoge pass. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Woodworth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 7:4

87e minuut.
Kribalis controleert de bal met de borst. Kribalis geeft een hoge lob. Kafara geeft een hoge lob. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Woodworth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 7:5

89e minuut.
Humboldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán passt de bal met de wreef. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 50%, DUMA STOLICY 1911 50%.
Kuningas Litmanen - DUMA STOLICY 1911 7:5