Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Stadion Ludowy
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24776
`Zagłębie Sosnowiec` Binarowskie Legendy
att 433 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Wawrzecki de bal. Strujac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dudzik de bal. Magowski rent richting de bal. Magowski schiet op doel. Napierała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Evangelista onderschept slim de pass. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Välitalo geeft een hoge lob. Magowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zasadzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Rijck rent richting de bal. Staszewski onderschept slim de pass. Staszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Acanda passt de bal zonder na te denken. Formáček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staszewski. Staszewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Formáček is nu in balbezit. Formáček passt de bal in één keer door. Välitalo speelt de bal door. Acanda is nu in balbezit. Acanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Binarowskie Legendy 0:1

36e minuut.
De Rijck rent richting de bal. De Rijck passt de bal in één keer door. Välitalo probeert naar een medespeler te passen. Formáček is nu in balbezit. Formáček geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cywiński rent richting de bal. Strujac begaat een overtreding. Cywiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wujaszczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cywiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Pieropan passt de bal zonder na te denken. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo geeft een lange en hoge pass. Magowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 63%, Binarowskie Legendy 37%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Binarowskie Legendy 0:1

57e minuut.
Stvorić verovert de bal door een tackle van achteren. Stvorić geeft de bal voor. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alcaide geeft de bal voor. Dudzik kopt de bal weg. Staszewski geeft een hoge lob. Rotocki kopt de bal weg. Staszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Formáček rent richting de bal. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski geeft een lange en hoge pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Formáček is nu in balbezit. Formáček passt de bal zonder na te denken. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel. Napierała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Binarowskie Legendy 0:2

87e minuut.
Staszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Cywiński de bal. Cieśla begaat een overtreding. Cieśla krijgt een gele kaart. Cywiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wujaszczyk met een snel genomen vrije trap. Alcaide heeft problemen om de bal te vangen. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 41%, Binarowskie Legendy 59%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Binarowskie Legendy 0:2