Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miechowice PB Kateggat
442 Tactiek Evo2
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen good


7e minuut.
Hubertus rent richting de bal. Kubica met een sublieme pass. Tveskæg probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vanz schiet op doel. Racciatti heeft problemen om de bal te vangen. Baščaušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz verovert de bal door een tackle van achteren. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov geeft een lange en hoge pass. Kucharski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vanz is nu in balbezit. Vanz passt de bal met de wreef. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea draait met de bal, schiet en ... Indzhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 0:1

27e minuut.
Priyma geeft een lange en hoge pass. Janik kopt de bal weg. Racciatti met een sublieme pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea draait met de bal, schiet en ... Indzhov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 0:2

34e minuut.
Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Kucharski rent richting de bal. Kucharski schiet op doel. Vicuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Parietti geeft een hoge lob. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domide krijgt een gele kaart. Vanz raakt geblesseerd tijdens het duel. Racciatti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen. Indzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Tveskæg rent richting de bal. Tveskæg passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Indzhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 0:3

42e minuut.
Goicoechea is nu in balbezit. Kolesnikov onderschept slim de pass. Kolesnikov passt de bal zonder na te denken. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski haalt uit met een fantastische trap. Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski draait met de bal, schiet en ... Vicuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miechowice PB 58%, Kateggat 42%.
Miechowice PB - Kateggat 0:3

46e minuut.
Tveskæg is nu in balbezit. Tveskæg speelt de bal door. Janik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz onderschept slim de pass. Vanz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 0:4

49e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski draait met de bal, schiet en ... Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 1:4

58e minuut.
Ribezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribezzo met een sublieme pass. Goicoechea rent richting de bal. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski schiet op doel. Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Tveskæg met een sublieme pass. Vanz is nu in balbezit. Vanz passt de bal in één keer door. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerencsi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Tveskæg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea is nu in balbezit. Kubisztal begaat een overtreding. Kubisztal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Brzęczek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Brzęczek rent richting de bal. Janik is nu in balbezit. Janik geeft een lange en hoge pass. Brzęczek probeert de bal aan de voet te houden. MacCaul geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Kateggat 1:5

80e minuut.
Priyma rent richting de bal. Tveskæg is nu in balbezit. Tveskæg speelt de bal door. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzęczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Racciatti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzęczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Indzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Indzhov speelt de bal door. Kubisztal kan de bal niet met de borst controleren. Priyma onderschept slim de pass. Priyma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tveskæg rent richting de bal. Baščaušević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tveskæg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priyma met een snel genomen vrije trap. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek schiet op doel. Indzhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miechowice PB 64%, Kateggat 36%.
Miechowice PB - Kateggat 1:5