Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Mocar Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6664
Mocar TKS Tomasovia
mocar2021 Tactiek N++
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.9 gemiddelde waardering 33.7
formidabel Schieten slecht
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Lenfant probeert de bal aan de voet te houden. Regragui verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Leśnodorski de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Szynalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fabicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Everaerts rent richting de bal. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal met de wreef. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - TKS Tomasovia 1:0

11e minuut.
Acosta neemt vlug de vrije trap. Szynalewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brenninger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Acosta speelt de bal door. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski onderschept slim de pass. Leśnodorski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brenninger geeft de bal voor. Inworp. Giovenzana met een snelle inworp. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lenfant met de inworp. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski passt de bal zonder na te denken. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu schiet op doel. Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Fabicki met een sublieme pass. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu schiet op doel. Fabicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - TKS Tomasovia 2:0

35e minuut.
Everaerts met een sublieme pass. Gheţea is nu in balbezit. Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu schiet op doel. Fabicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - TKS Tomasovia 3:0

36e minuut.
Karvar rent richting de bal. Karvar passt de bal met de wreef. Szynalewski is nu in balbezit. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... Fabicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Karvar controleert de bal met de borst. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski onderschept slim de pass. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bychowiec met een sublieme pass. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta met een sublieme pass. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu schiet op doel. Fabicki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 25%, TKS Tomasovia 75%.
Mocar - TKS Tomasovia 3:0

51e minuut.
Giovenzana speelt de bal door. Klungelig pakt Everaerts de bal. Everaerts met een sublieme pass. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ben Sari met een snelle inworp. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant geeft een hoge lob. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mandziejewicz rent richting de bal. Giovenzana onderschept slim de pass. Giovenzana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leśnodorski de bal. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ... Fabicki bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandziejewicz rent richting de bal. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. Fabicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dyngeland met de inworp. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana passt de bal in één keer door. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Rentería kopt de bal weg. Everaerts is nu in balbezit. Everaerts passt de bal in één keer door. Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nurci passt de bal in één keer door. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar rent richting de bal. Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Nurci kopt de bal weg. Mandziejewicz heeft problemen om de bal te vangen. Giovenzana geeft de bal voor. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - TKS Tomasovia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 23%, TKS Tomasovia 77%.
Mocar - TKS Tomasovia 4:0