Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 Manchester United
cwe(7)ka Tactiek spartakus
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
61.3 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Strzałkowski passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Unčanin rent richting de bal. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Boiangiu onderschept slim de pass. Korlat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boiangiu. Boiangiu krijgt een gele kaart. Korlat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gridean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Augustyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gorzejewski passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Zéfiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morán raakt geblesseerd tijdens het duel. Wędzyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zéfiro geeft een hoge lob. Eritreu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Navarro Pedrós maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brochard met een sublieme pass. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Morán de bal. Morán schiet op doel. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 24%, Manchester United 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUMA STOLICY 1911 - Manchester United 0:0

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eritreu stond buitenspel. Szuprytowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Strzałkowski met een snelle inworp. Cigarro rent richting de bal. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Brochard verovert de bal door een tackle van achteren. Brochard met een sublieme pass. Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Navarro Pedrós met een sublieme pass. Brochard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard speelt de bal door. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... Kobeszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Brochard passt de bal in één keer door. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Unčanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Manchester United 1:0

88e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Brochard probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 29%, Manchester United 71%.
DUMA STOLICY 1911 - Manchester United 1:0