Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: adriamagd Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11796
adriamagd Kuningas Litmanen
rt Tactiek 5 liga
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
55.1 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


12e minuut.
Haglund passt de bal zonder na te denken. Rudak rent richting de bal. Abdel rent richting de bal. Abdel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Kuningas Litmanen 0:1

16e minuut.
Rudak kopt de bal weg. Depp is nu in balbezit. Haglund onderschept slim de pass. Haglund draait met de bal, schiet en ... Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Kuningas Litmanen 0:2

24e minuut.
Haglund kopt de bal weg. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal in één keer door. Abdel rent richting de bal. Abdel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Klungelig pakt Barcelos de bal. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 62%, Kuningas Litmanen 38%.
adriamagd - Kuningas Litmanen 0:2

57e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Abdel rent richting de bal. Marek maakt een afschuwelijke overtreding. Abdel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abdel kan niet meer verder spelen. Mazur komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Depp geeft een hoge lob. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng met een sublieme pass. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak haalt uit met een fantastische trap. Salvador bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcelos neemt de hoekschop. Mazur kopt de bal weg. Rudak is nu in balbezit. Rudak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kribalis onderschept slim de pass. Kribalis probeert naar een medespeler te passen. Mazur is nu in balbezit. Haglund rent richting de bal. Haglund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 57%, Kuningas Litmanen 43%.
adriamagd - Kuningas Litmanen 0:2