Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Kateggat Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27787
Kateggat Mocar
Evo2 Tactiek mocar2021
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Nurci speelt de bal door. Giovenzana rent richting de bal. Priyma onderschept slim de pass. Priyma geeft een hoge lob. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczmarczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
MacCaul rent richting de bal. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti passt de bal zonder na te denken. Vanz rent richting de bal. Vanz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rentería geeft de bal voor. Everaerts kopt de bal weg. Parietti probeert de bal aan de voet te houden. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacCaul is nu in balbezit. MacCaul passt de bal met de wreef. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski passt de bal zonder na te denken. Kubica heeft problemen om de bal te vangen. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Mocar 0:1

37e minuut.
Dyngeland geeft de bal voor. Tveskæg heeft problemen om de bal te vangen. Giovenzana speelt de bal door. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap. Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kubica probeert naar een medespeler te passen. MacCaul rent richting de bal. MacCaul passt de bal met de wreef. Vanz rent richting de bal. Vanz haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tveskæg de bal. Tveskæg speelt de bal door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 55%, Mocar 45%.
Kateggat - Mocar 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racciatti rent richting de bal. Racciatti geeft een hoge lob. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Everaerts is nu in balbezit. Everaerts passt de bal in één keer door. Tveskæg controleert de bal met de borst. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Vicuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vicuña met een sublieme pass. Giovenzana kopt de bal weg. Kubica controleert de bal met de borst. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Goicoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski onderschept slim de pass. Leśnodorski schiet op doel. Vicuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Mocar 0:2

63e minuut.
Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski geeft de bal voor. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Mocar 0:3

67e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Vanz rent richting de bal. Vanz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brzęczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 58%, Mocar 42%.
Kateggat - Mocar 0:3