Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wojtekiki adriamagd
najmojsza_jun Tactiek rt
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kudrawiec kopt de bal weg. Lacraia heeft problemen om de bal te vangen. Lacraia passt de bal in één keer door. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lacraia heeft problemen om de bal te vangen. Lacraia met een sublieme pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lacraia speelt de bal door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki met een sublieme pass. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lacraia verovert de bal door een tackle van achteren. Marek onderschept slim de pass. Marek geeft de bal voor. Daar is Özkelleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci schiet op doel. Kaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Özkelleci geeft een hoge lob. Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec rent richting de bal. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek passt de bal met de wreef. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap. Kaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Larrañaga de bal. Sieber is nu in balbezit. Sieber passt de bal in één keer door. Hervás rent richting de bal. Hervás draait met de bal, schiet en ... Kaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 58%, adriamagd 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wojtekiki - adriamagd 0:0

54e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Klonecki passt de bal zonder na te denken. Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Sawala is nu in balbezit. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marek. Sawala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Szerszunowicz rent richting de bal. Klonecki speelt de bal door. Sawala rent richting de bal. Sawala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Badziak geeft een lange en hoge pass. Lacraia kopt de bal weg. Depp geeft de bal voor. Hervás rent richting de bal. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kaczewski speelt de bal door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Paniagua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paniagua krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Larrañaga is nu in balbezit. Lacraia onderschept slim de pass. Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Sawala is nu in balbezit. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sieber met een snelle inworp. Larrañaga is nu in balbezit. Larrañaga met een sublieme pass. Özkelleci kan de bal niet met de borst controleren. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 59%, adriamagd 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wojtekiki - adriamagd 0:0