Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12926
Manchester United Kateggat
spartakus Tactiek Evo2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Estevão met een sublieme pass. Liiv is nu in balbezit. Liiv geeft een lange en hoge pass. Eritreu is nu in balbezit. Eritreu draait met de bal, schiet en ... Vicuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cigarro verovert de bal door een tackle van achteren. Cigarro speelt de bal door. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Goicoechea probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Parietti kopt de bal weg. Daar is Cigarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racciatti met een sublieme pass. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Priyma met een snelle inworp. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean verovert de bal door een tackle van achteren. Gridean geeft een lange en hoge pass. Eritreu springt en kopt de bal. Vicuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vanz kopt de bal weg. Klungelig pakt Beştea de bal. Gridean maakt een afschuwelijke overtreding. Gridean krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Racciatti rent richting de bal. Racciatti passt de bal met de wreef. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kateggat 0:1

41e minuut.
Gridean is nu in balbezit. Gridean geeft de bal voor. Eritreu is nu in balbezit. Eritreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United - Kateggat 1:1

43e minuut.
Estevão passt de bal in één keer door. Kubica is nu in balbezit. Eritreu verovert de bal door een tackle van achteren. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kateggat 2:1

44e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goicoechea de bal. Korlat begaat een overtreding. Korlat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 51%, Kateggat 49%.
Manchester United - Kateggat 2:1

48e minuut.
Liiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Liiv passt de bal met de wreef. Korlat rent richting de bal. Korlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kateggat 3:1

52e minuut.
Estevão rent richting de bal. Estevão passt de bal met de wreef. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Vicuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szuprytowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Liiv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goicoechea de bal. Kubica onderschept slim de pass. Estevão is nu in balbezit. Estevão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Valladares geeft een hoge lob. Unčanin rent richting de bal. Unčanin geeft de bal voor. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kobeszko trapt de bal weg. Gridean kopt de bal weg. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Vicuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kateggat 4:1

70e minuut.
Brzęczek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cigarro heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski is nu in balbezit. Parietti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parietti krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eritreu stond buitenspel. Arasim komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Estevão passt de bal zonder na te denken. Liiv is nu in balbezit. Liiv geeft een hoge lob. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Cigarro de bal. Cigarro probeert naar een medespeler te passen. Eritreu rent richting de bal. Eritreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Kateggat 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 45%, Kateggat 55%.
Manchester United - Kateggat 5:1