Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miechowice PB Fc.Adidas
442 Tactiek FCB-6
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Mirtsekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirtsekis geeft een hoge lob. Külcü kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Janik probeert de bal aan de voet te houden. Baščaušević is nu in balbezit. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal in één keer door. Sas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 0:1

17e minuut.
Sas probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Janik de bal onder controle te krijgen. Indzhov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 0:2

19e minuut.
Mirtsekis passt de bal in één keer door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik passt de bal in één keer door. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mirtsekis passt de bal in één keer door. Sas met een sublieme pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Indzhov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 0:3

30e minuut.
Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård met een sublieme pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miechowice PB 73%, Fc.Adidas 27%.
Miechowice PB - Fc.Adidas 0:3

55e minuut.
Hubertus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFergus onderschept slim de pass. MacFergus geeft een lange en hoge pass. Piwownik kopt de bal weg. Külcü geeft een lange en hoge pass. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 1:3

66e minuut.
Kamprad speelt de bal door. Baščaušević is nu in balbezit. MacFergus bereikt de bal nog maar net als eerste. Baščaušević onderschept slim de pass. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 2:3

67e minuut.
Szerencsi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu met een sublieme pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Indzhov bokst de bal weg.

76e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kamprad rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miechowice PB - Fc.Adidas 2:4

83e minuut.
Mirtsekis met een sublieme pass. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård passt de bal zonder na te denken. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. Indzhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Nørregård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirtsekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirtsekis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miechowice PB 63%, Fc.Adidas 37%.
Miechowice PB - Fc.Adidas 2:4