Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Raków Częstochowa MOTOR Praszka
grom Tactiek 2-4-1-1-2
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Weitner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fada. Weitner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weitner met een snel genomen vrije trap. Rudecki speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Karipis met een sublieme pass. Rudecki speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - MOTOR Praszka 1:0

5e minuut.
Galev speelt de bal door. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak passt de bal in één keer door. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Fada geeft een hoge lob. Barrera kopt de bal weg. Rudecki met een sublieme pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marchena López passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marchena López de bal. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barrera passt de bal zonder na te denken. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López passt de bal met de wreef. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witek met een harde bal richting middenveld. Karipis kopt de bal weg. Klungelig pakt Weitner de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Marchena López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marchena López passt de bal zonder na te denken. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera geeft een lange en hoge pass. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 19%, MOTOR Praszka 81%.
RKS Raków Częstochowa - MOTOR Praszka 1:0

52e minuut.
Teige is nu in balbezit. Teige passt de bal in één keer door. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza onderschept slim de pass. Muguerza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Haak geeft een hoge lob. Gawlicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prestaluppi. Prestaluppi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Marchena López speelt de bal door. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki geeft een hoge lob. Weitner rent richting de bal. Weitner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - MOTOR Praszka 2:0

67e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López geeft een hoge lob. Teige heeft problemen om de bal te vangen. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal met de wreef. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Witek met een harde bal richting middenveld. Hruşcă kopt de bal weg. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rudecki geeft een lange en hoge pass. Symes kopt de bal weg. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Marchena López met een sublieme pass. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Válek geeft de bal voor. Rudecki kopt de bal weg. Daar is Calcerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López rent richting de bal. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barrera probeert naar een medespeler te passen. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Fada rent richting de bal. Weitner onderschept slim de pass. Weitner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 18%, MOTOR Praszka 82%.
RKS Raków Częstochowa - MOTOR Praszka 2:0