Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie KS Żerań
test Tactiek nowa taktyka
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Järvisalo onderschept slim de pass. Järvisalo passt de bal in één keer door. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Viták kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Järvisalo draait met de bal, schiet en ... Viták speelt de bal door. Kämpfen kopt de bal weg. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ... Crespí bokst de bal weg.

13e minuut.
Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń geeft een lange en hoge pass. Bruvik is nu in balbezit. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tyliński speelt de bal door. Järvisalo rent richting de bal. Zachęta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Järvisalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyliński wilt de vrije trap nemen. Viták bokst de bal weg.

28e minuut.
Padrón speelt de bal door. Kämpfen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyliński. Tyliński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tyliński speelt de bal door. Järvisalo is nu in balbezit. Corbu met een sublieme pass. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo haalt uit met een fantastische trap. Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński rent richting de bal. Tyliński met een sublieme pass. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 53%, KS Żerań 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Pakawie - KS Żerań 0:0

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Przybylski passt de bal in één keer door. Kämpfen is nu in balbezit. Tyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kämpfen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kämpfen wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Corbu met de inworp. Tyliński rent richting de bal. Kämpfen begaat een overtreding. Tyliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Storti wilt de vrije trap nemen. Sassi bokst de bal weg.

55e minuut.
Środoń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tyliński de bal. Płoski rent richting de bal. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Sassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Padrón speelt de bal door. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński maakt een afschuwelijke overtreding. Tyliński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Storti kopt de bal weg. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos passt de bal in één keer door. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Rose passt de bal zonder na te denken. Goiano is nu in balbezit. MacGowan rent richting de bal. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kämpfen kopt de bal weg. Goiano rent richting de bal. Goiano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rose de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Corbu kan de bal niet met de borst controleren. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski speelt de bal door. Kämpfen heeft problemen om de bal te vangen. Kämpfen draait met de bal, schiet en ... Crespí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KS Żerań 1:0

86e minuut.
Kämpfen met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Mascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 48%, KS Żerań 52%.
Naprzód Pakawie - KS Żerań 1:0