Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ruch Katowice FC Internazionale Janów
4222 Tactiek nowa 66
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Meuleman rent richting de bal. Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry begaat een overtreding. Chárry krijgt een gele kaart. Weißenbacher raakt geblesseerd tijdens het duel. Weißenbacher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kelly springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Mosqueira is nu in balbezit. Turyanchyk onderschept slim de pass. Radwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk onderschept slim de pass. Turyanchyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 0:1

16e minuut.
Călin geeft een hoge lob. Turyanchyk rent richting de bal. Kwiczy begaat een overtreding. Turyanchyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Weißenbacher neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Călin passt de bal zonder na te denken. Tuấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Anh geeft een lange en hoge pass. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Radwański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelly. Radwański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Tuấn Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turyanchyk rent richting de bal. Turyanchyk geeft een lange en hoge pass. Mosqueira heeft problemen om de bal te vangen. Kelly is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kelly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 0:2

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bugiardo trapt de bal weg van het doel. Călin kopt de bal weg. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 53%, FC Internazionale Janów 47%.
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 0:2

51e minuut.
Antoś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaramillo Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Gómez passt de bal met de wreef. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marksson heeft problemen om de bal te vangen. Bugiardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meuleman rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meuleman rent richting de bal. Meuleman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 1:2

59e minuut.
Leroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly onderschept slim de pass. Kelly met een sublieme pass. Turyanchyk rent richting de bal. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulwic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sounas komt het veld opgelopen. Carrera komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Weißenbacher stond buitenspel. Cruceanu neemt vlug de vrije trap. de Vylder kopt de bal weg. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Bugiardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaramillo Gómez is nu in balbezit. Jaramillo Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 2:2

70e minuut.
Sounas passt de bal zonder na te denken. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroux verovert de bal door een tackle van achteren. Turyanchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Turyanchyk schiet op doel. Szulwic bokst de bal weg.

71e minuut.
Antoś met een sublieme pass. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zapiec krijgt een gele kaart. de Vylder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuvelier komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Chárry probeert naar een medespeler te passen. Cuvelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuvelier passt de bal met de wreef. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Doeltrap. Kikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 48%, FC Internazionale Janów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ruch Katowice - FC Internazionale Janów 2:2