Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: DRG ARENA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18485
Dragoni Dzierżązno RATOS
NG V 1.2.1 [O] Tactiek Virgil
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Çopan is nu in balbezit. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Eckel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:1

8e minuut.
Zabaleta passt de bal met de wreef. Aprea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obrubański de bal. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics schiet op doel. Eckel bokst de bal weg.

10e minuut.
Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics schiet op doel. Majerník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Opioła geeft de bal voor. Çopan kopt de bal weg. Nowrotek heeft problemen om de bal te vangen. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Eckel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:2

28e minuut.
Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz met een sublieme pass. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics passt de bal zonder na te denken. Majerník onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çopan probeert naar een medespeler te passen. Gauthier verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics schiet op doel. Eckel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:3

38e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan onderschept slim de pass. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Balcıoğlu is nu in balbezit. Opioła verovert de bal door een tackle van achteren. Opioła passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Eckel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Popovski komt het veld opgelopen. Smolinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 72%, RATOS 28%.
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:3

48e minuut.
Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:4

55e minuut.
Papadiamantis is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Colţan met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Eckel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 0:5

63e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Popovski rent richting de bal. Popovski draait met de bal, schiet en ... Gardocki bokst de bal weg.

67e minuut.
Obrubański geeft een lange en hoge pass. Mero rent richting de bal. Popovski verovert de bal door een tackle van achteren. Popovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 1:5

76e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Çopan passt de bal in één keer door. Obrubański rent richting de bal. Czvitkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Eckel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - RATOS 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 60%, RATOS 40%.
Dragoni Dzierżązno - RATOS 1:6