Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kopacze FC Team Stanlez
M3c-5-2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Barré is nu in balbezit. Barré passt de bal met de wreef. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Fraser draait met de bal, schiet en ... Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 1:0

9e minuut.
Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski probeert de bal aan de voet te houden. Valočík bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Fraser rent richting de bal. Paal! Ziontkowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 2:0

11e minuut.
Przywózki speelt de bal door. Herea rent richting de bal. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 3:0

13e minuut.
Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian is nu in balbezit. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Przywózki passt de bal in één keer door. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea haalt uit met een fantastische trap. Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Mohammed Labib probeert naar een medespeler te passen. Przywózki kopt de bal weg. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Conte rent richting de bal. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré met een sublieme pass. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Parraguéz passt de bal in één keer door. Daar is Zhongxian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongxian speelt de bal door. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ... Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Herea is nu in balbezit. Herea geeft een hoge lob. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ... Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Danske met een sublieme pass. Conte rent richting de bal. Conte passt de bal zonder na te denken. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Fraser speelt de bal door. Valočík bokst de bal weg. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 4:0

39e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Przywózki geeft de bal voor. Zhongxian rent richting de bal. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 38%, Team Stanlez 62%.
FC Kopacze FC - Team Stanlez 4:0

49e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré onderschept slim de pass. Barré passt de bal met de wreef. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Conte geeft de bal voor. Blacha is nu in balbezit. Blacha met een sublieme pass. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser rent richting de bal. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 5:0

58e minuut.
Vinelli geeft een lange en hoge pass. Danske is nu in balbezit. Danske geeft de bal voor. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Zhongxian rent richting de bal. Zhongxian geeft de bal voor. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 6:0

71e minuut.
Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian passt de bal met de wreef. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zhongxian geeft een hoge lob. Przywózki kopt de bal weg. Fraser rent richting de bal. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valočík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fraser passt de bal zonder na te denken. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Valočík bokst de bal weg.

76e minuut.
Przywózki met een sublieme pass. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft een lange en hoge pass. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ... Valočík bokst de bal weg.

77e minuut.
Buitenspel voor Barkoulis. Goede buitenspelval van de verdediging. Parraguéz neemt vlug de vrije trap. Fraser kopt de bal weg. Herea heeft problemen om de bal te vangen. Herea draait met de bal, schiet en ... Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Herea de bal. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian passt de bal in één keer door. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Valočík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Team Stanlez 7:0

80e minuut.
Zhongxian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bohl komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Danske onderschept slim de pass. Danske geeft een hoge lob. Eastwood is nu in balbezit. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Bohl de bal. Fraser rent richting de bal. Herea is nu in balbezit. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Conte kopt de bal weg. Klungelig pakt Bohl de bal. Bohl probeert naar een medespeler te passen. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 34%, Team Stanlez 66%.
FC Kopacze FC - Team Stanlez 7:0