Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Husaria Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17664
Legionowcy Wilanów MOTOR Praszka
wysoko szeroko Tactiek fake winger
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
59.6 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


13e minuut.
Kopuz rent richting de bal. Kopuz passt de bal met de wreef. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Witek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 1:0

20e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 2:0

22e minuut.
Levasseur geeft de bal voor. Inworp. Semazen met de inworp. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Calcerini de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen met een sublieme pass. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 3:0

34e minuut.
Calcerini onderschept slim de pass. Calcerini geeft een lange en hoge pass. Prestaluppi kopt de bal weg. Kopuz geeft een hoge lob. Skrzypkowski springt en kopt de bal. Witek bokst de bal weg.

38e minuut.
Levasseur neemt vlug de vrije trap. Robert controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Becker neemt vlug de vrije trap. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen verovert de bal door een tackle van achteren. Semazen geeft de bal voor. McDermott springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 4:0

41e minuut.
Galev met een snelle inworp. Becker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muguerza. Muguerza krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Becker de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Robert stond buitenspel. Becker neemt vlug de vrije trap. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Galev de bal. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Aron is nu in balbezit. Aron passt de bal in één keer door. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott draait met de bal, schiet en ... Witek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 38%, MOTOR Praszka 62%.
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 5:0

48e minuut.
Kopuz rent richting de bal. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft de bal voor. Skrzypkowski kopt de bal weg. Witek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witek speelt de bal door. Üstündağ kopt de bal weg. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 6:0

52e minuut.
Damnik probeert de bal aan de voet te houden. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski geeft de bal voor. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aron passt de bal met de wreef. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft een hoge lob. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Witek bokst de bal weg.

60e minuut.
Fada is nu in balbezit. Kopuz onderschept slim de pass. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Witek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 7:0

69e minuut.
Mentorski probeert naar een medespeler te passen. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron passt de bal in één keer door. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 8:0

70e minuut.
Robert bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker speelt de bal door. Semazen rent richting de bal. Semazen haalt uit met een fantastische trap. Witek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagiński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kopuz met een sublieme pass. Bagiński rent richting de bal. Bagiński speelt de bal door. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McDermott rent richting de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skrzypkowski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 9:0

74e minuut.
Becker is nu in balbezit. Becker geeft een lange en hoge pass. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. Witek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 10:0

77e minuut.
Fada geeft een hoge lob. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski geeft een hoge lob. Semazen rent richting de bal. Semazen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Becker kopt de bal weg. Klungelig pakt Galev de bal. Semazen rent richting de bal. Semazen haalt uit met een fantastische trap. Witek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 11:0

84e minuut.
Witek geeft de bal voor. Inworp. Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott geeft een hoge lob. Skrzypkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Skrzypkowski kopt de bal weg. Daar is Galev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semazen rent richting de bal. Daar is Semazen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semazen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 25%, MOTOR Praszka 75%.
Legionowcy Wilanów - MOTOR Praszka 11:0