Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Sportowa 7
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36128
MOTOR Praszka Legionowcy Wilanów
fake winger Tactiek wysoko szeroko
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.7 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
average Passen excellent
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Muguerza verovert de bal door een tackle van achteren. Aron onderschept slim de pass. Aron probeert naar een medespeler te passen. McDermott rent richting de bal. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk bokst de bal weg.

7e minuut.
Semazen controleert de bal met de borst. Semazen geeft een hoge lob. Calcerini rent richting de bal. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Mineiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kopuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Aron heeft problemen om de bal te vangen. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Becker onderschept slim de pass. Becker geeft een hoge lob. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. McDermott springt en kopt de bal. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kopuz controleert de bal met de borst. Kopuz geeft een hoge lob. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kopuz passt de bal in één keer door. Aron rent richting de bal. Aron passt de bal met de wreef. Mineiro rent richting de bal. Mineiro schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron passt de bal zonder na te denken. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:1

38e minuut.
McDermott passt de bal in één keer door. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Calcerini probeert de bal aan de voet te houden. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:2

39e minuut.
Kopuz passt de bal zonder na te denken. Semazen geeft de bal voor. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen haalt uit met een fantastische trap. Levasseur probeert de bal aan de voet te houden. Mineiro rent richting de bal. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 66%, Legionowcy Wilanów 34%.
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:2

46e minuut.
Prestaluppi komt het veld opgelopen. Galev komt het veld opgelopen. Dworczak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Prestaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker onderschept slim de pass. Becker geeft de bal voor. Mineiro rent richting de bal. Mineiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt McDermott de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:3

55e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft de bal voor. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen passt de bal in één keer door. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mineiro stond buitenspel. Dell`Accio komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Becker met een sublieme pass. Dell`Accio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Accio speelt de bal door. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:4

62e minuut.
McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Accio rent richting de bal. Klungelig pakt Dell`Accio de bal. Dell`Accio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Dell`Accio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott rent richting de bal. Paavel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paavel krijgt een gele kaart. McDermott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mineiro met een snel genomen vrije trap. Semazen kopt de bal weg. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:5

66e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz speelt de bal door. Mineiro rent richting de bal. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:6

67e minuut.
Inworp. Winiarski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Üstündağ geeft een hoge lob. Mineiro is nu in balbezit. Alexandrescu maakt een afschuwelijke overtreding. Alexandrescu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz onderschept slim de pass. Kopuz geeft de bal voor. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:7

73e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:8

77e minuut.
Winiarski met een sublieme pass. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een lange en hoge pass. Mineiro springt en kopt de bal. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Alexandrescu speelt de bal door. Prestaluppi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopuz. Kopuz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winiarski met een snelle inworp. Semazen rent richting de bal. Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen geeft de bal voor. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dell`Accio met een sublieme pass. Mentorski geeft een hoge lob. McDermott kopt de bal weg. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Inworp. Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro onderschept slim de pass. Mineiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Paavel trapt de bal weg. Semazen kopt de bal weg. Daar is Mineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mineiro schiet op doel. Jachymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 74%, Legionowcy Wilanów 26%.
MOTOR Praszka - Legionowcy Wilanów 0:9