Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ruch Katowice Naprzód Pakawie
4222 Tactiek test
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Kwiczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goiano rent richting de bal. Leroux rent richting de bal. Kämpfen onderschept slim de pass. Kämpfen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 0:1

9e minuut.
Inworp. Padrón met de inworp. Środoń rent richting de bal. Środoń geeft een hoge lob. Goiano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cruceanu onderschept slim de pass. Kämpfen rent richting de bal. Leroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova onderschept slim de pass. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 0:2

28e minuut.
Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool geeft de bal voor. Mosqueira speelt de bal door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kämpfen kopt de bal weg. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroux verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ... Szulwic bokst de bal weg.

33e minuut.
Padrón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kämpfen de bal. Cuvelier rent richting de bal. Cuvelier speelt de bal door. de Vylder rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Antoś geeft de bal voor. Maleszewski kopt de bal weg. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 49%, Naprzód Pakawie 51%.
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 0:2

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoś neemt de hoekschop. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Sassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 1:2

52e minuut.
Zachęta speelt de bal door. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski speelt de bal door. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kämpfen speelt de bal door. Antoś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padrón. Padrón krijgt een gele kaart. Antoś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrera komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen passt de bal zonder na te denken. Cruceanu is nu in balbezit. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 1:3

67e minuut.
Daar is Leroux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano draait met de bal, schiet en ... Leroux probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 1:4

71e minuut.
Jaramillo Gómez met een snelle inworp. Radwański rent richting de bal. Radwański speelt de bal door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Chubukova met een sublieme pass. Goiano is nu in balbezit. Cruceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruceanu krijgt een gele kaart. Goiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Kämpfen komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Goiano passt de bal met de wreef. Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen passt de bal in één keer door. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maleszewski heeft problemen om de bal te vangen. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder passt de bal in één keer door. Jaramillo Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cool probeert naar een medespeler te passen. Cuvelier is nu in balbezit. Cuvelier speelt de bal door. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Kikowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Marveggio kopt de bal weg. Antoś rent richting de bal. Antoś met een sublieme pass. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski geeft de bal voor. Paal! Sassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 50%, Naprzód Pakawie 50%.
FC Ruch Katowice - Naprzód Pakawie 1:4