Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kopacze FC Dragoni Dzierżązno
M3c-5-2 Tactiek NG V 1.2.1 [O]
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauthier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przywózki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przywózki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Herea de bal. Herea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Eastwood geeft de bal voor. Fraser kopt de bal weg. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap. Georgiou bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Eastwood de bal. Eastwood passt de bal met de wreef. Bohl is nu in balbezit. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 1:0

25e minuut.
Inworp. Conte met een snelle inworp. Daar is Przywózki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywózki geeft de bal voor. Herea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 2:0

27e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. Fraser rent richting de bal. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap. Georgiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papadiamantis de bal. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Georgiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Majerník kopt de bal weg. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood geeft een lange en hoge pass. Georgiou bokst de bal weg.

36e minuut.
Barré rent richting de bal. Barré passt de bal met de wreef. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ... Georgiou probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Obrubański rent richting de bal. Bohl verovert de bal door een tackle van achteren. Bohl probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 3:0

37e minuut.
Klungelig pakt Smolinski de bal. Lobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bohl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Obrubański met een sublieme pass. Lobor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulea. Dulea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 30%, Dragoni Dzierżązno 70%.
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 3:0

46e minuut.
Amer komt het veld opgelopen. Recoteco komt het veld opgelopen. Garotinho komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Eastwood geeft een lange en hoge pass. Gauthier kopt de bal weg. Şener is nu in balbezit. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte draait met de bal, schiet en ... Georgiou bokst de bal weg.

55e minuut.
Obrubański onderschept slim de pass. Obrubański geeft een lange en hoge pass. Şener speelt de bal door. Garotinho rent richting de bal. Garotinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 3:1

58e minuut.
Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki is nu in balbezit. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ... Georgiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 4:1

74e minuut.
Conte passt de bal zonder na te denken. Przywózki rent richting de bal. Przywózki passt de bal met de wreef. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco probeert naar een medespeler te passen. Garotinho rent richting de bal. Garotinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 31%, Dragoni Dzierżązno 69%.
FC Kopacze FC - Dragoni Dzierżązno 4:1