Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Raków Częstochowa Legionowcy Wilanów
grom Tactiek wysoko szeroko
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Aron speelt de bal door. Skrzypkowski is nu in balbezit. Gawlicki begaat een overtreding. Skrzypkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrzypkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Damnik met een sublieme pass. Skrzypkowski heeft problemen om de bal te vangen. Karipis is nu in balbezit. Skrzypkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Rozmysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ślifirczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aron probeert naar een medespeler te passen. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Rozmysł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 53%, Legionowcy Wilanów 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Raków Częstochowa - Legionowcy Wilanów 0:0

46e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker geeft een lange en hoge pass. McDermott kopt de bal weg. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Legionowcy Wilanów 0:1

58e minuut.
Skrzypkowski onderschept slim de pass. Barrera rent richting de bal. Semazen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barrera kan niet meer verder spelen. Duyar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Damnik geeft een lange en hoge pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft de bal voor. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Legionowcy Wilanów 0:2

69e minuut.
Karipis geeft de bal voor. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López passt de bal met de wreef. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. Rogoziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weitner is nu in balbezit. Becker onderschept slim de pass. Becker geeft de bal voor. Skakanka heeft problemen om de bal te vangen. Skakanka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki passt de bal met de wreef. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López geeft een lange en hoge pass. Weitner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Bagiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 51%, Legionowcy Wilanów 49%.
RKS Raków Częstochowa - Legionowcy Wilanów 0:2