Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: DRG ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9823
Dragoni Dzierżązno Team Stanlez
NG V 1.2.1 [O] Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Klikar kopt de bal weg. Lobor geeft de bal voor. Amer kopt de bal weg. Garotinho rent richting de bal. Garotinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Papadiamantis heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodríguez Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorado Ramírez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barkoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikar schiet op doel. Barkoulis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 0:1

16e minuut.
Lobor met een sublieme pass. Recoteco rent richting de bal. Recoteco probeert naar een medespeler te passen. Garotinho is nu in balbezit. Garotinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klikar heeft problemen om de bal te vangen. Sachse onderschept slim de pass. Sachse probeert naar een medespeler te passen. Garotinho rent richting de bal. Garotinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Méndez de bal. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli rent richting de bal. Garotinho onderschept slim de pass. Garotinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek speelt de bal door. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho haalt uit met een fantastische trap. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 1:1

38e minuut.
Papadiamantis geeft de bal voor. Hoàng Phương kan de bal niet met de borst controleren. Amer rent richting de bal. Amer schiet op doel. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 2:1

42e minuut.
Klikar rent richting de bal. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis met een sublieme pass. Garotinho heeft problemen om de bal te vangen. Garotinho schiet op doel. Fasola bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balcıoğlu komt het veld opgelopen. Popovski komt het veld opgelopen. Smolinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 40%, Team Stanlez 60%.
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 2:1

49e minuut.
Papadiamantis probeert naar een medespeler te passen. Popovski rent richting de bal. Popovski passt de bal in één keer door. Smolinski is nu in balbezit. Smolinski haalt uit met een fantastische trap. Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Barkoulis kopt de bal weg. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Lobor geeft een hoge lob. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu schiet op doel. Fasola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 3:1

58e minuut.
Nowrotek kopt de bal weg. Popovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski passt de bal met de wreef. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu schiet op doel. Fasola bokst de bal weg.

70e minuut.
Sachse geeft een lange en hoge pass. Smolinski kopt de bal weg. Popovski is nu in balbezit. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Blacha probeert naar een medespeler te passen. Popovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski passt de bal zonder na te denken. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 4:1

77e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Barkoulis is nu in balbezit. Barkoulis passt de bal in één keer door. Klikar is nu in balbezit. Klikar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 4:2

85e minuut.
Daar is Popovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Popovski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Dorado Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sachse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachse passt de bal met de wreef. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 35%, Team Stanlez 65%.
Dragoni Dzierżązno - Team Stanlez 4:2