Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żerań MOTOR Praszka
nowa taktyka Tactiek fake winger
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Storti kopt de bal weg. Daar is Levasseur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Symes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - MOTOR Praszka 1:0

5e minuut.
Calcerini onderschept slim de pass. Calcerini passt de bal zonder na te denken. Akmaz speelt de bal door. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Teige de bal. Tyliński is nu in balbezit. Klungelig pakt Tyliński de bal. Tyliński draait met de bal, schiet en ... Symes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - MOTOR Praszka 2:0

9e minuut.
Teige geeft een lange en hoge pass. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Muguerza de bal. Muguerza haalt uit met een fantastische trap. Crespí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Tyliński passt de bal in één keer door. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal met de wreef. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tyliński passt de bal zonder na te denken. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal in één keer door. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Järvisalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Teige geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyliński met een snelle inworp. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Haak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calcerini is nu in balbezit. Nikolopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Symes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński passt de bal met de wreef. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo draait met de bal, schiet en ... Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 41%, MOTOR Praszka 59%.
KS Żerań - MOTOR Praszka 2:0

46e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Teige kopt de bal weg. Haak met een sublieme pass. Prestaluppi rent richting de bal. Prestaluppi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Teige is nu in balbezit. Tyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Akmaz speelt de bal door. Järvisalo rent richting de bal. Levasseur rent richting de bal. Järvisalo onderschept slim de pass. Järvisalo haalt uit met een fantastische trap. Symes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Symes trapt de bal weg. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Järvisalo de bal. Järvisalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Akmaz passt de bal met de wreef. Fada rent richting de bal. Fada geeft een lange en hoge pass. Järvisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvisalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Paavel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tyliński is nu in balbezit. Tyliński geeft een hoge lob. Järvisalo kopt de bal weg. Corbu rent richting de bal. Corbu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Järvisalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fada. Järvisalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Storti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paavel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Symes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - MOTOR Praszka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 24%, MOTOR Praszka 76%.
KS Żerań - MOTOR Praszka 3:0