Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie RKS Raków Częstochowa
test Tactiek grom
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Środoń passt de bal zonder na te denken. Chubukova is nu in balbezit. Gawlicki maakt een afschuwelijke overtreding. Gawlicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chubukova raakt geblesseerd tijdens het duel. Środoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chubukova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maleszewski passt de bal met de wreef. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen passt de bal met de wreef. Środoń geeft een lange en hoge pass. Chubukova maakt een snoekduik en kopt de bal. Rozmysł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Marchena López speelt de bal door. Rudecki rent richting de bal. Rudecki passt de bal in één keer door. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karipis. Goiano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kämpfen met een snel genomen vrije trap. Daar is Papenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł bokst de bal weg.

23e minuut.
Papenburg met de inworp. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López met een sublieme pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viták probeert naar een medespeler te passen. Karipis kopt de bal weg. Zachęta probeert de bal met de borst te controleren. Weitner onderschept slim de pass. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Hruşcă passt de bal met de wreef. Daar is Karipis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karipis met een sublieme pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ... Viták kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal met de wreef. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł bokst de bal weg.

30e minuut.
Przybylski rent richting de bal. Rudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudecki met een sublieme pass. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ... Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hruşcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papenburg rent richting de bal. Papenburg passt de bal met de wreef. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal met de wreef. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Maleszewski met een snelle inworp. Daar is Goiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślifirczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ślifirczyk krijgt een gele kaart. Goiano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chubukova kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 58%, RKS Raków Częstochowa 42%.
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 1:0

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón met een sublieme pass. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. Rozmysł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 2:0

58e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 2:1

60e minuut.
Gwalbert passt de bal met de wreef. Padrón rent richting de bal. Padrón met een sublieme pass. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 3:1

67e minuut.
Środoń onderschept slim de pass. Środoń probeert naar een medespeler te passen. Goiano speelt de bal door. Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chubukova de bal. Chubukova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 4:1

75e minuut.
Inworp. Lopota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchena López speelt de bal door. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki speelt de bal door. Weitner heeft problemen om de bal te vangen. Weitner schiet op doel. Sassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 54%, RKS Raków Częstochowa 46%.
Naprzód Pakawie - RKS Raków Częstochowa 4:2