Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Husaria Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24911
Legionowcy Wilanów RATOS
wysoko szeroko Tactiek Virgil
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Klungelig pakt Aprea de bal. Semazen geeft een lange en hoge pass. Skrzypkowski probeert de bal aan de voet te houden. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zumino speelt de bal door. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron geeft een lange en hoge pass. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gardocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Colţan rent richting de bal. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een lange en hoge pass. Gardocki bokst de bal weg.

33e minuut.
Aprea probeert naar een medespeler te passen. Semazen rent richting de bal. Semazen passt de bal met de wreef. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 33%, RATOS 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legionowcy Wilanów - RATOS 0:0

55e minuut.
Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zumino speelt de bal door. Melechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kopuz begaat een overtreding. Kopuz krijgt een gele kaart. Melechowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristache met een snel genomen vrije trap. Damnik rent richting de bal. Czvitkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Rogoziński bokst de bal weg.

60e minuut.
Aron met een sublieme pass. Klungelig pakt Semazen de bal. Semazen passt de bal in één keer door. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Semazen rent richting de bal. Semazen passt de bal in één keer door. Mero rent richting de bal. Skrzypkowski onderschept slim de pass. Skrzypkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semazen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skrzypkowski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gardocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kopuz onderschept slim de pass. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Semazen probeert naar een medespeler te passen. McDermott rent richting de bal. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Gardocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 1:0

85e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Gardocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 2:0

87e minuut.
Aron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opioła speelt de bal door. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen draait met de bal, schiet en ... Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 31%, RATOS 69%.
Legionowcy Wilanów - RATOS 2:0