Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Mrozy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4999
Mrozy Dragoni Dzierżązno
moja Tactiek NG V 1.2.1 [O]
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 44.5
incredible Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan geeft de bal voor. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele haalt uit met een fantastische trap. Eckel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 1:0

2e minuut.
Recoteco met een sublieme pass. Garotinho is nu in balbezit. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán draait met de bal, schiet en ... Eckel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini geeft de bal voor. Gabriele rent richting de bal. Gabriele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 2:0

13e minuut.
Zinoviadis kopt de bal weg. Germán is nu in balbezit. Germán passt de bal zonder na te denken. Gabriele rent richting de bal. Gabriele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 3:0

15e minuut.
Someşan met een sublieme pass. Gabriele heeft problemen om de bal te vangen. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gabriele passt de bal met de wreef. Someşan is nu in balbezit. Someşan passt de bal in één keer door. Claudini is nu in balbezit. Claudini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Someşan passt de bal met de wreef. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele rent richting de bal. Gabriele draait met de bal, schiet en ... Eckel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 4:0

29e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan passt de bal met de wreef. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele draait met de bal, schiet en ... Eckel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 5:0

44e minuut.
Jarząbek met de inworp. Cochard probeert naar een medespeler te passen. Claudini rent richting de bal. Claudini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolinski komt het veld opgelopen. Popovski komt het veld opgelopen. Balcıoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 39%, Dragoni Dzierżązno 61%.
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 6:0

52e minuut.
Daar is Someşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Someşan passt de bal met de wreef. Germán heeft problemen om de bal te vangen. Germán draait met de bal, schiet en ... Eckel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 7:0

55e minuut.
Claudini probeert naar een medespeler te passen. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis maakt een afschuwelijke overtreding. Papadiamantis krijgt een gele kaart. Germán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cochard wilt de vrije trap nemen. Eckel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Claudini is nu in balbezit. Claudini geeft een hoge lob. Papadiamantis heeft problemen om de bal te vangen. Germán rent richting de bal. Germán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Eckel met een sublieme pass. Sachse kopt de bal weg. Popovski rent richting de bal. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Majerník geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Someşan met een snelle inworp. Gabriele rent richting de bal. Gabriele schiet op doel. Eckel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Someşan de bal. Someşan speelt de bal door. Claudini is nu in balbezit. Claudini schiet op doel. Eckel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Obrubański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Someşan met een snelle inworp. Gabriele rent richting de bal. Gabriele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jarząbek passt de bal in één keer door. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 32%, Dragoni Dzierżązno 68%.
Mrozy - Dragoni Dzierżązno 8:0