Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanlez FC Internazionale Janów
442 Tactiek nowa 66
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Zapiec geeft de bal voor. Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuấn Anh zal de hoekschop nemen. Turyanchyk springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fasola speelt de bal door. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turyanchyk speelt de bal door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel. Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Călin passt de bal met de wreef. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk passt de bal met de wreef. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:1

22e minuut.
Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh probeert naar een medespeler te passen. Ziontkowski is nu in balbezit. Weißenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:2

26e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor passt de bal in één keer door. Kelly is nu in balbezit. Turyanchyk is nu in balbezit. Turyanchyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:3

35e minuut.
Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkoulis onderschept slim de pass. Zapiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkoulis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorado Ramírez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez passt de bal zonder na te denken. Klikar is nu in balbezit. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bugiardo trapt de bal weg. Tuấn Anh kopt de bal weg. Călin probeert naar een medespeler te passen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 64%, FC Internazionale Janów 36%.
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:3

51e minuut.
Marksson onderschept slim de pass. Călin is nu in balbezit. Călin geeft de bal voor. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:4

53e minuut.
Blanco rent richting de bal. Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Turyanchyk rent richting de bal. Turyanchyk geeft een lange en hoge pass. Hoàng Phương heeft problemen om de bal te vangen. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:5

60e minuut.
Zapiec met een sublieme pass. Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh probeert naar een medespeler te passen. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Weißenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh met een sublieme pass. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kelly rent richting de bal. Kelly draait met de bal, schiet en ... Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:6

74e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo geeft de bal voor. Kelly kopt de bal weg. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dorado Ramírez rent richting de bal. Tuấn Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Anh geeft een lange en hoge pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Tuấn Anh met een sublieme pass. Călin is nu in balbezit. Călin passt de bal in één keer door. Turyanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanchyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tuấn Anh onderschept slim de pass. Tuấn Anh met een sublieme pass. Turyanchyk is nu in balbezit. Tuấn Anh geeft een hoge lob. Kelly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 68%, FC Internazionale Janów 32%.
Team Stanlez - FC Internazionale Janów 0:7