Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kopacze FC FC Ruch Katowice
M3c-5-2 Tactiek 4222
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Leroux verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwański begaat een overtreding. Radwański krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Radwański rent richting de bal. Radwański passt de bal zonder na te denken. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft een lange en hoge pass. de Vylder springt en kopt de bal. Mohammed Labib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré probeert naar een medespeler te passen. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood passt de bal met de wreef. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cuvelier onderschept slim de pass. Cuvelier geeft de bal voor. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Leroux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dulea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eastwood geeft een lange en hoge pass. Fraser maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulwic bokst de bal weg.

33e minuut.
Herea rent richting de bal. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood passt de bal in één keer door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 40%, FC Ruch Katowice 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 0:0

49e minuut.
Radwański kopt de bal weg. Conte rent richting de bal. Meuleman verovert de bal door een tackle van achteren. Meuleman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 0:1

55e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki met een sublieme pass. Bohl rent richting de bal. Bohl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jaramillo Gómez is nu in balbezit. Jaramillo Gómez geeft de bal voor. Meuleman rent richting de bal. Meuleman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 0:2

60e minuut.
Carrera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cuvelier verovert de bal door een tackle van achteren. Cuvelier passt de bal zonder na te denken. de Vylder rent richting de bal. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 0:3

68e minuut.
Daar is Jaramillo Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Gómez geeft een lange en hoge pass. Antoś probeert naar een medespeler te passen. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Radwański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przywózki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fraser is nu in balbezit. Fraser schiet op doel. Szulwic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 1:3

71e minuut.
Kwiczy probeert de bal met de borst te controleren. Herea rent richting de bal. Leroux rent richting de bal. Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Herea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Conte geeft een hoge lob. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu geeft de bal voor. de Vylder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 1:4

80e minuut.
Kikowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Fraser rent richting de bal. Radwański begaat een overtreding. Radwański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Conte probeert de bal met de borst te controleren. Cuvelier probeert naar een medespeler te passen. de Vylder rent richting de bal. de Vylder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 51%, FC Ruch Katowice 49%.
FC Kopacze FC - FC Ruch Katowice 1:4