Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ruch Katowice FC Kopacze FC
4222 Tactiek M3c-5-2
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea onderschept slim de pass. Leroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Herea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Inworp. Antoś met een snelle inworp. Chárry geeft een hoge lob. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder schiet op doel. Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dulea probeert naar een medespeler te passen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry begaat een overtreding. Chárry krijgt een gele kaart. Fraser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danske met een snel genomen vrije trap. Herea springt en kopt de bal. Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 0:1

19e minuut.
Jaramillo Gómez passt de bal in één keer door. Danske is nu in balbezit. de Vylder onderschept slim de pass. de Vylder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 1:1

23e minuut.
Leroux is nu in balbezit. Fraser onderschept slim de pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu met een sublieme pass. Herea rent richting de bal. De bal raakt de paal. Leroux is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 1:2

24e minuut.
Zhongxian speelt de bal door. Herea controleert de bal met de borst. Herea passt de bal met de wreef. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Burlacu geeft een lange en hoge pass. Leroux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 1:3

33e minuut.
Chárry onderschept slim de pass. Chárry geeft een hoge lob. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. de Vylder rent richting de bal. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 53%, FC Kopacze FC 47%.
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 2:3

53e minuut.
Zhongxian speelt de bal door. Dulea is nu in balbezit. Dulea geeft een lange en hoge pass. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel. Szulwic bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwiczy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 2:4

62e minuut.
Chárry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Danske de bal. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder schiet op doel. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Niemancewicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Leroux is nu in balbezit. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niemancewicz krijgt een gele kaart. Fraser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kikowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś geeft een lange en hoge pass. de Vylder krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leroux is nu in balbezit. Leroux geeft een lange en hoge pass. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft de bal voor. de Vylder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 35%, FC Kopacze FC 65%.
FC Ruch Katowice - FC Kopacze FC 2:4