Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie MOTOR Praszka
test Tactiek fake winger
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Goiano kopt de bal weg. Ferré rent richting de bal. Ferré passt de bal met de wreef. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. Viták bokst de bal weg.

6e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal in één keer door. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Środoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Środoń geeft een hoge lob. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Sequelado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Przybylski de bal. Robert bereikt de bal nog maar net als eerste. Robert passt de bal in één keer door. Daar is Ogiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zachęta probeert naar een medespeler te passen. Robert rent richting de bal. Robert passt de bal met de wreef. Ogiński rent richting de bal. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - MOTOR Praszka 0:1

21e minuut.
Kämpfen kopt de bal weg. Daar is Paione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollmops rent richting de bal. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Przybylski geeft de bal voor. Goiano is nu in balbezit. Rollmops tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rollmops krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Środoń begaat een overtreding. Ogiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Viták bokst de bal weg.

30e minuut.
Robert met een snelle inworp. Ogiński is nu in balbezit. Przybylski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ogiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ogiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rollmops geeft een hoge lob. Zachęta rent richting de bal. Zachęta geeft de bal voor. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Sequelado bokst de bal weg.

37e minuut.
Zachęta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robert met de inworp. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ... Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Chubukova de bal. D`Orlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Orlandi geeft de bal voor. Chubukova rent richting de bal. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel. De bal raakt de paal. Sequelado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Pakawie - MOTOR Praszka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 62%, MOTOR Praszka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Pakawie - MOTOR Praszka 1:1

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Calcerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Paione schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paione krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón met een sublieme pass. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Padrón met een snelle inworp. Środoń rent richting de bal. Kämpfen is nu in balbezit. Goiano rent richting de bal. Goiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski speelt de bal door. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 61%, MOTOR Praszka 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Pakawie - MOTOR Praszka 1:1