Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanlez FC Ruch Katowice
442 Tactiek 4222
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry onderschept slim de pass. Chárry speelt de bal door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman schiet op doel. Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Vylder is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Blacha speelt de bal door. Chárry heeft problemen om de bal te vangen. Chárry probeert naar een medespeler te passen. Meuleman heeft problemen om de bal te vangen. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antoś neemt de hoekschop. Jaramillo Gómez kopt de bal weg. Klungelig pakt de Vylder de bal. de Vylder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barkoulis probeert de bal met de borst te controleren. Cuvelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuvelier passt de bal met de wreef. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gheorghiu is nu in balbezit. Leroux is nu in balbezit. Leroux geeft een lange en hoge pass. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Jaramillo Gómez rent richting de bal. Jaramillo Gómez passt de bal in één keer door. Meuleman rent richting de bal. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:1

23e minuut.
Drăgan probeert de bal aan de voet te houden. Jaramillo Gómez is nu in balbezit. Jaramillo Gómez passt de bal in één keer door. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Meuleman probeert de bal met de borst te controleren. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś probeert naar een medespeler te passen. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:2

26e minuut.
Cuvelier rent richting de bal. Cuvelier met een sublieme pass. Meuleman heeft problemen om de bal te vangen. de Vylder rent richting de bal. de Vylder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:3

28e minuut.
Antoś passt de bal met de wreef. Meuleman rent richting de bal. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:4

37e minuut.
Antoś rent richting de bal. Antoś geeft de bal voor. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:5

42e minuut.
Jaramillo Gómez passt de bal zonder na te denken. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś met een sublieme pass. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cuvelier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meuleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Drăgan zijn tegenspeler op de grond. Drăgan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 74%, FC Ruch Katowice 26%.
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:5

51e minuut.
Cuvelier met een sublieme pass. Chárry is nu in balbezit. Chárry passt de bal met de wreef. Meuleman rent richting de bal. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. Valočík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Jaramillo Gómez rent richting de bal. Jaramillo Gómez passt de bal in één keer door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ziontkowski geeft een hoge lob. Kwiczy kopt de bal weg. Meuleman rent richting de bal. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemancewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Meuleman draait met de bal, schiet en ... Valočík speelt de bal door. Cuvelier kopt de bal weg. de Vylder rent richting de bal. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doeltrap. Kikowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Blanco rent richting de bal. Carrera geeft de bal voor. Jaramillo Gómez rent richting de bal. Jaramillo Gómez geeft de bal voor. Kikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Barkoulis de bal. Carrera onderschept slim de pass. Carrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Kikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leroux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaramillo Gómez de bal. Jaramillo Gómez met een sublieme pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Valočík trapt de bal weg. Cuvelier kopt de bal weg. de Vylder rent richting de bal. de Vylder draait met de bal, schiet en ... Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:6

84e minuut.
Daar is Jaramillo Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Gómez passt de bal in één keer door. Cuvelier speelt de bal door. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 62%, FC Ruch Katowice 38%.
Team Stanlez - FC Ruch Katowice 0:6