Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ruch Katowice Legionowcy Wilanów
4222 Tactiek wysoko szeroko
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Kopuz passt de bal in één keer door. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kopuz rent richting de bal. Aron geeft een lange en hoge pass. Kwiczy is nu in balbezit. McDermott onderschept slim de pass. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Legionowcy Wilanów 0:1

40e minuut.
Aron met een snelle inworp. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen geeft een lange en hoge pass. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen. Szulwic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Legionowcy Wilanów 0:2

41e minuut.
Üstündağ kopt de bal weg. Aron met een sublieme pass. Daar is Semazen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semazen geeft de bal voor. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 59%, Legionowcy Wilanów 41%.
FC Ruch Katowice - Legionowcy Wilanów 0:2

58e minuut.
Becker passt de bal in één keer door. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen passt de bal zonder na te denken. McDermott rent richting de bal. McDermott haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cuvelier met een sublieme pass. Jaramillo Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Gómez probeert naar een medespeler te passen. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentorski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Skrzypkowski speelt de bal door. Semazen is nu in balbezit. Klungelig pakt Semazen de bal. Semazen geeft een lange en hoge pass. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mentorski geeft een lange en hoge pass. Semazen kopt de bal weg. Leroux heeft problemen om de bal te vangen. McDermott rent richting de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ... Szulwic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruch Katowice - Legionowcy Wilanów 0:3

79e minuut.
Bagiński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kirjackis speelt de bal door. Semazen is nu in balbezit. Semazen speelt de bal door. Daar is Skrzypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Szulwic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dell`Accio komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Dell`Accio speelt de bal door. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Szulwic bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruch Katowice 55%, Legionowcy Wilanów 45%.
FC Ruch Katowice - Legionowcy Wilanów 0:3