Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie Team Stanlez
test Tactiek 442
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen passt de bal in één keer door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 1:0

3e minuut.
Środoń passt de bal in één keer door. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski geeft een hoge lob. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Środoń onderschept slim de pass. Środoń probeert naar een medespeler te passen. Kämpfen is nu in balbezit. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Padrón de bal. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel. Ziontkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 2:0

8e minuut.
Blacha rent richting de bal. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal in één keer door. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chubukova maakt een snoekduik en kopt de bal. Fasola bokst de bal weg.

11e minuut.
Vinelli rent richting de bal. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano passt de bal in één keer door. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 3:0

25e minuut.
Klikar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cool. Klikar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorado Ramírez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Przybylski rent richting de bal. Barkoulis onderschept slim de pass. Barkoulis draait met de bal, schiet en ... Cool probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Goiano speelt de bal door. Klungelig pakt Chubukova de bal. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen haalt uit met een fantastische trap. Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 30%, Team Stanlez 70%.
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 3:0

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Środoń rent richting de bal. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń met een sublieme pass. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ... Fasola bokst de bal weg.

50e minuut.
Przybylski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Padrón de bal onder controle te krijgen. Blacha onderschept slim de pass. Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ziontkowski geeft een lange en hoge pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal in één keer door. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Blacha rent richting de bal. Środoń onderschept slim de pass. Środoń geeft een hoge lob. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 4:0

58e minuut.
Goiano rent richting de bal. Goiano passt de bal zonder na te denken. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 5:0

60e minuut.
Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen probeert naar een medespeler te passen. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ziontkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ziontkowski is nu in balbezit. Ziontkowski passt de bal in één keer door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dorado Ramírez rent richting de bal. Maleszewski onderschept slim de pass. Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Goiano rent richting de bal. Goiano schiet op doel. Fasola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maleszewski neemt de hoekschop. Chubukova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 6:0

77e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Kämpfen is nu in balbezit. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ... Fasola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 7:0

80e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta passt de bal zonder na te denken. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 8:0

88e minuut.
Goiano probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Phương heeft problemen om de bal te vangen. Kämpfen rent richting de bal. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 9:0

90e minuut.
Padrón passt de bal zonder na te denken. Goiano rent richting de bal. Goiano schiet op doel. Ziontkowski probeert de bal aan de voet te houden. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 33%, Team Stanlez 67%.
Naprzód Pakawie - Team Stanlez 10:0