Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żerań FC Kopacze FC
nowa taktyka Tactiek M3c-5-2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Conte geeft een hoge lob. Bruvik geeft een lange en hoge pass. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:0

5e minuut.
Järvisalo kopt de bal weg. Danske is nu in balbezit. Danske geeft een lange en hoge pass. Fraser is nu in balbezit. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:1

7e minuut.
Conte geeft een lange en hoge pass. Fraser is nu in balbezit. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap. Crespí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:2

12e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Tyliński is nu in balbezit. Tyliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Crespí speelt de bal door. Nikolopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Conte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conte krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fraser rent richting de bal. Storti rent richting de bal. Storti passt de bal zonder na te denken. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Danske rent richting de bal. Danske passt de bal met de wreef. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Eastwood de bal onder controle te krijgen. Mascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser onderschept slim de pass. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 51%, FC Kopacze FC 49%.
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:2

50e minuut.
Fraser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Kodo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bruvik geeft een lange en hoge pass. Tyliński rent richting de bal. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żerań - FC Kopacze FC 2:2

68e minuut.
Akmaz speelt de bal door. N`Kodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bruvik is nu in balbezit. Herea onderschept slim de pass. Zhongxian is nu in balbezit. Herea rent richting de bal. Herea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński geeft een hoge lob. Storti kopt de bal weg. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bruvik geeft een lange en hoge pass. Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolopoulos schiet op doel. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 3:2

83e minuut.
Tyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywózki rent richting de bal. Przywózki met een sublieme pass. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mohammed Labib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 50%, FC Kopacze FC 50%.
KS Żerań - FC Kopacze FC 3:2