Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Raków Częstochowa Team Stanlez
grom Tactiek 442
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 43.2
formidable Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Marchena López passt de bal zonder na te denken. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoàng Phương de bal. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Lopota met een sublieme pass. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 1:0

8e minuut.
Lopota verovert de bal door een tackle van achteren. Lopota met een sublieme pass. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík bokst de bal weg.

10e minuut.
Papenburg onderschept slim de pass. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López speelt de bal door. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 2:0

12e minuut.
Papenburg rent richting de bal. Papenburg probeert naar een medespeler te passen. Marchena López speelt de bal door. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 3:0

13e minuut.
Marchena López speelt de bal door. Rudecki speelt de bal door. Papenburg met een sublieme pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López speelt de bal door. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík bokst de bal weg. Rudecki kopt de bal weg. Miąszkiewicz rent richting de bal. Hoàng Phương maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Phương is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Miąszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rudecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vinelli heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miąszkiewicz de bal. Miąszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 4:0

19e minuut.
Lopota rent richting de bal. Lopota passt de bal in één keer door. Marchena López speelt de bal door. Hruşcă geeft een hoge lob. Miąszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 5:0

20e minuut.
Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki geeft een hoge lob. Marchena López kopt de bal weg. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Miąszkiewicz kopt de bal weg. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Barkoulis de bal. Barkoulis passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marchena López rent richting de bal. Marchena López geeft een hoge lob. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 6:0

28e minuut.
Rudecki passt de bal met de wreef. Marchena López rent richting de bal. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Inworp. Hruşcă met de inworp. Marchena López speelt de bal door. Miąszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López met een sublieme pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 7:0

34e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 8:0

38e minuut.
Klungelig pakt Drăgan de bal. Marchena López rent richting de bal. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 9:0

40e minuut.
Marchena López is nu in balbezit. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 10:0

41e minuut.
Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík bokst de bal weg.

42e minuut.
Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 11:0

44e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 24%, Team Stanlez 76%.
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 12:0

49e minuut.
Marchena López passt de bal met de wreef. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Hruşcă met een sublieme pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ziontkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 13:0

52e minuut.
Marchena López passt de bal in één keer door. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki met een sublieme pass. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Papenburg is nu in balbezit. Papenburg passt de bal in één keer door. Marchena López met een sublieme pass. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 14:0

63e minuut.
Papenburg probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Miąszkiewicz rent richting de bal. Vinelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miąszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Miąszkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 15:0

71e minuut.
Papenburg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rudecki de bal. Rudecki geeft een hoge lob. Daar is Miąszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miąszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Miąszkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rudecki de bal onder controle te krijgen. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miąszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dorado Ramírez geeft een hoge lob. Hruşcă speelt de bal door. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 16:0

78e minuut.
Hruşcă passt de bal in één keer door. Lopota is nu in balbezit. Lopota geeft de bal voor. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík bokst de bal weg.

80e minuut.
Marchena López passt de bal zonder na te denken. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Barkoulis rent richting de bal. Lopota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkoulis raakt geblesseerd tijdens het duel. Cestar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozmysł met een harde bal richting middenveld. Marchena López kopt de bal weg. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cestar probeert de bal met de borst te controleren. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Cestar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 17:0

88e minuut.
Marchena López passt de bal in één keer door. Papenburg speelt de bal door. Marchena López rent richting de bal. Marchena López geeft een lange en hoge pass. Cestar maakt een snoekduik en kopt de bal. Valočík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Marchena López rent richting de bal. Marchena López passt de bal in één keer door. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 24%, Team Stanlez 76%.
RKS Raków Częstochowa - Team Stanlez 18:0