Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanlez RKS Raków Częstochowa
442 Tactiek grom
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 64.6
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Lopota geeft een lange en hoge pass. Rudecki kopt de bal weg. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Marchena López heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klikar geeft een hoge lob. Válek rent richting de bal. Válek met een sublieme pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík bokst de bal weg.

5e minuut.
Klikar geeft de bal voor. Blanco kopt de bal weg. Lopota heeft problemen om de bal te vangen. Lopota geeft de bal voor. Miąszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Papenburg kopt de bal weg. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík bokst de bal weg. Klikar speelt de bal door. Daar is Valočík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:1

12e minuut.
Válek speelt de bal door. Rudecki rent richting de bal. Rudecki passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:2

17e minuut.
Marchena López passt de bal in één keer door. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:3

19e minuut.
Papenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Papenburg passt de bal met de wreef. Drăgan rent richting de bal. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:4

23e minuut.
Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu passt de bal met de wreef. Gawlicki rent richting de bal. Barkoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Barkoulis haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rudecki speelt de bal door. Marchena López rent richting de bal. Marchena López geeft een hoge lob. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rudecki zal de hoekschop nemen. Miąszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hruşcă probeert de bal aan de voet te houden. Blacha is nu in balbezit. Blacha met een sublieme pass. Barkoulis rent richting de bal. Barkoulis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Rudecki speelt de bal door. Miąszkiewicz controleert de bal met de borst. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Miąszkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rudecki de bal. Rudecki passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 74%, RKS Raków Częstochowa 26%.
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:4

46e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Rozmysł met een sublieme pass. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een hoge lob. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík bokst de bal weg.

57e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klikar de bal. Miąszkiewicz onderschept slim de pass. Miąszkiewicz schiet op doel. Valočík bokst de bal weg.

60e minuut.
Marchena López rent richting de bal. Marchena López met een sublieme pass. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:5

61e minuut.
Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Rodríguez Méndez passt de bal met de wreef. Klikar is nu in balbezit. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López geeft een lange en hoge pass. Valočík bokst de bal weg. Marchena López rent richting de bal. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Valočík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klungelig pakt Drăgan de bal. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miąszkiewicz de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lopota verovert de bal door een tackle van achteren. Lopota geeft een hoge lob. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:6

77e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barrera speelt de bal door. Hruşcă met een sublieme pass. Klungelig pakt Miąszkiewicz de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Valočík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:7

82e minuut.
Lopota geeft een hoge lob. Ziontkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziontkowski passt de bal in één keer door. Daar is Miąszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Valočík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Doeltrap. Cestar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanlez 66%, RKS Raków Częstochowa 34%.
Team Stanlez - RKS Raków Częstochowa 0:7