Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maluszek Iskra Tarnow
max2 Tactiek cosik3
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 63.3
solid Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Rokicki probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski passt de bal met de wreef. Blinker rent richting de bal. Blinker draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Rokicki rent richting de bal. Rokicki geeft een lange en hoge pass. Meynieu rent richting de bal. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brstina met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker begaat een overtreding. Blinker krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski passt de bal met de wreef. Rokicki speelt de bal door. Moliński is nu in balbezit. Moliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 34%, Iskra Tarnow 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Maluszek - Iskra Tarnow 0:0

48e minuut.
Ljunggren passt de bal in één keer door. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban passt de bal in één keer door. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz haalt uit met een fantastische trap. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Casucci rent richting de bal. Dicks onderschept slim de pass. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Iskra Tarnow 0:1

74e minuut.
Daar is Casucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casucci passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Profiş draait met de bal, schiet en ... Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Iskra Tarnow 0:2

81e minuut.
Dicks speelt de bal door. Klungelig pakt Brstina de bal. Brstina passt de bal in één keer door. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker schiet op doel. Vuisić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal met de wreef. Daar is Casucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casucci haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Iskra Tarnow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 48%, Iskra Tarnow 52%.
Fc Maluszek - Iskra Tarnow 0:3