Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow LKS Iskra Jaszkowa Dolna
cosik3 Tactiek MACIEK
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 57.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Meynieu met een sublieme pass. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Casucci passt de bal met de wreef. Czusz is nu in balbezit. Czusz met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Czusz passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Profiş de bal onder controle te krijgen. Casucci rent richting de bal. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci rent richting de bal. Casucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Czusz onderschept slim de pass. Czusz met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:0

22e minuut.
Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czusz de bal. Czusz passt de bal met de wreef. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Smiorcăilă onderschept slim de pass. Smiorcăilă geeft een hoge lob. Pomianowski speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cuzuban passt de bal zonder na te denken. Czusz speelt de bal door. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Casucci is nu in balbezit. Casucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 39%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 61%.
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:0

55e minuut.
Pomianowski speelt de bal door. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen maakt een afschuwelijke overtreding. Hoikkanen krijgt een gele kaart. Casucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czusz wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:0

58e minuut.
Kuuse kan de bal niet met de borst controleren. Ljunggren speelt de bal door. Klungelig pakt Czusz de bal. Czusz geeft de bal voor. Casucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Gręda bokst de bal weg.

61e minuut.
Profiş draait met de bal, schiet en ... Gręda met een sublieme pass. Pomianowski kopt de bal weg. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Profiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Ďatel kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Profiş neemt de hoekschop. Casucci krijgt zijn hoofd ertegen. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Łęgosz passt de bal met de wreef. Zawodny heeft problemen om de bal te vangen. Zawodny speelt de bal door. Bricout rent richting de bal. Bricout geeft een hoge lob. Vuisić bokst de bal weg. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:1

69e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal in één keer door. Casucci rent richting de bal. Casucci draait met de bal, schiet en ... Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:1

73e minuut.
Czusz speelt de bal door. Casucci is nu in balbezit. Smiorcăilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czusz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Casucci passt de bal met de wreef. Czusz met een sublieme pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smiorcăilă de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Hoikkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 5:1

85e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz geeft een hoge lob. Casucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 6:1

90e minuut.
Profiş geeft een hoge lob. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czusz verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci rent richting de bal. Casucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 30%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 70%.
Iskra Tarnow - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 7:1