Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Zagłębie !!! Sosnowiec
442 Tactiek ffffff
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 59
very good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg passt de bal in één keer door. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
McNeil met een sublieme pass. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła met een sublieme pass. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Nizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Doesburg rent richting de bal. Dworzyński is nu in balbezit. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:1

16e minuut.
Futrasov met een sublieme pass. Delfino probeert naar een medespeler te passen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła geeft een lange en hoge pass. Doesburg rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Rezek onderschept slim de pass. Rezek passt de bal in één keer door. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doesburg passt de bal zonder na te denken. Karatzas is nu in balbezit. Brygoła met een sublieme pass. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maríusson passt de bal zonder na te denken. Laps is nu in balbezit. Laps passt de bal met de wreef. Rezek rent richting de bal. Rezek draait met de bal, schiet en ... René verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kagels onderschept slim de pass. Kagels passt de bal in één keer door. Budian met een sublieme pass. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ... René probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Werner kopt de bal weg. Kagels heeft problemen om de bal te vangen. Karatzas geeft een lange en hoge pass. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 57%, Zagłębie !!! Sosnowiec 43%.
FC BROWARY - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:1

47e minuut.
Rezek is nu in balbezit. Hurduc onderschept slim de pass. Staniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staniszewski geeft een lange en hoge pass. Laps krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:1

66e minuut.
Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Budian rent richting de bal. Werner begaat een overtreding. Werner krijgt een gele kaart. Budian raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rezek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Werner heeft problemen om de bal te vangen. Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Futrasov geeft een lange en hoge pass. Staniszewski geeft een lange en hoge pass. Laps krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hurduc geeft een hoge lob. Inworp. Staniszewski met een snelle inworp. Rezek is nu in balbezit. Rezek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rezek is nu in balbezit. Karatzas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rezek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı geeft de bal voor. Dworzyński kopt de bal weg. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 44%, Zagłębie !!! Sosnowiec 56%.
FC BROWARY - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:2