Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogatka CWKS Penachin
02 Tactiek masło2
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Mizda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ritz de bal onder controle te krijgen. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - CWKS Penachin 1:0

19e minuut.
Barcă met een sublieme pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez speelt de bal door. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - CWKS Penachin 2:0

33e minuut.
Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Táborský de bal. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Džinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:0

43e minuut.
Ritz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bjørnmose de bal. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 37%, CWKS Penachin 63%.
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:1

47e minuut.
Kopański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Táborský met een snelle inworp. Fiodorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fiodorkiewicz met een sublieme pass. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizda rent richting de bal. Dalí onderschept slim de pass. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:2

62e minuut.
Müggeli passt de bal met de wreef. Halmos rent richting de bal. Halmos passt de bal in één keer door. Siontis rent richting de bal. Siontis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kuchen probeert naar een medespeler te passen. Halmos is nu in balbezit. Halmos geeft een hoge lob. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:3

70e minuut.
Halmos is nu in balbezit. Halmos passt de bal zonder na te denken. Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski geeft de bal voor. Strażak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Müggeli passt de bal met de wreef. Siontis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fijałkowski. Fijałkowski krijgt een gele kaart. Siontis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Kavuran probeert naar een medespeler te passen. Barcă is nu in balbezit. Barcă probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Dalí rent richting de bal. Dalí draait met de bal, schiet en ... Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 37%, CWKS Penachin 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rogatka - CWKS Penachin 3:3