Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Concordia Knurów 1923 Nigdy Nie Zginie
Początek Tactiek nowatest
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


8e minuut.
Honorato onderschept slim de pass. Honorato met een sublieme pass. Vehkaranta controleert de bal met de borst. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Hinkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saravia met een sublieme pass. López-Cedrón geeft de bal voor. García Díaz is nu in balbezit. Śliczner verovert de bal door een tackle van achteren. Śliczner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
López-Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Śliczner bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliczner passt de bal zonder na te denken. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kercher passt de bal met de wreef. Śliczner is nu in balbezit. Jurča legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurča krijgt een gele kaart. Śliczner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliczner neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jing geeft een lange en hoge pass. Daar is García Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Nigdy Nie Zginie 0:1

43e minuut.
García Díaz geeft een lange en hoge pass. Výtaha is nu in balbezit. Výtaha passt de bal in één keer door. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta schiet op doel. Hinkola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 62%, Nigdy Nie Zginie 38%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Nigdy Nie Zginie 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skonieczny komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Obrochta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rodio onderschept slim de pass. Obrochta verovert de bal door een tackle van achteren. Obrochta met een sublieme pass. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Hinkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Zubieta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 52%, Nigdy Nie Zginie 48%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Nigdy Nie Zginie 0:1